harmke

harmke, 22. mei 2017 Inspiratie

4x sandwich met Meisterbäckers brood

Ik ben nog steeds ontzettend blij met het Meisterbäckers brood van Schär. Neem het graag mee als ik op vakantie of een weekendje weg ga. Zo weet ik zeker dat ik altijd glutenvrij brood kan eten. Het brood is stevig verpakt, lang houdbaar en heel belangrijk: zacht en goed van smaak. Ook mijn vriend heeft standaard het Meisterbäckers brood in huis zodat ik altijd glutenvrij brood bij hem kan eten. Het liefst maak ik met de sneetjes een goede sandwich, want daar is dit brood meer dan geschikt voor. In dit artikel suggesties voor vier heerlijke glutenvrije sandwiches.

Perfect voor een sandwich

De Classic vind ik het perfecte brood voor tosti’s uit de pan. Mijn vriend bakt met de sneetjes, ham, kaas en een flinke klont roomboter de beste glutenvrije tosti’s. Met Mehrkron maakt ik graag sandwiches, dit brood gaat perfect samen met heel veel andere smaken.

Glutenvrije sandwich met tonijnsalade

Ik ben dol op tonijn en met deze vissoort maakte ik een lekkere salade voor op brood. Dit deed ik op het de Mehrkron sneetjes, vervolgens belegde ik het met nog wat sla en tada je hebt een heerlijke sandwich met tonijnsalade. Hoe je deze sandwich maakt, lees je op missglutenvrij.nl.

Glutenvrije zalm sandwich

Gerookte zalm, ook zo’n heerlijk stukje vis voor op een sandwich. Ook deze keer koos is voor het Mehrkron brood, dit blijft mijn favoriet. Op de zalm goot ik wat mosterd dille dressing, een heerlijke combinatie. Nog een blaadje sla erbij en je hebt een heerlijke sandwich met zalm. Hoe je deze sandwich maakt, lees je op missglutenvrij.nl.

Glutenvrije sandwich salami, kaas, komkommer

Deze sandwich met salami, kaas en komkommer valt sowieso in de smaak bij de kids. Ik maakte ‘m met (verrassend) mijn favoriete Mehrkron brood, maar voor iedereen die niet van pitjes en zaadjes houdt: hij kan ook heel goed met de Meisterbäckers Classic variant.Hoe je deze sandwich maakt, lees je op missglutenvrij.nl.

Glutenvrije sandwich met kipfilet, komkommer en kerriemayonaise

Liever een sandwich met donker brood? Probeer dan deze met het Meisterbäckers Vital brood. Ik belegde de sandwich met kipfilet, komkommer en een heerlijke zelfgemaakte kerriemayonaise. Hoe je deze sandwich maakt, lees je op missglutenvrij.nl.

Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb kunnen geven voor vier heerlijke glutenvrij sandwiches. Welke lijkt jou het lekkerste?

Lees meer over deze auteur

harmke

Hi, ik ben Harmke, 29 jaar en ik leef sinds ik één jaar oud ben glutenvrij omdat ik coeliakie heb. Ik ben een Bourgondiër in hart en ziel. Van elk eetmoment probeer ik een feestje te maken.