harmke

harmke, 12. december 2016 Informatie

Schär heeft een nieuwe website

Schär heeft een nieuwe website! Heb jij ‘m al gezien? Een heel nieuw uiterlijk met ontzettend veel mogelijkheden en fijne weetjes en nieuwtjes. Een fijne site die jou helpt om gelukkig glutenvrij te leven.


De nieuwe website van Schär heeft een compleet nieuw aangezicht en een aantal handige (nieuwe) functies waardoor jouw glutenvrije leven nog aangenamer wordt. Door in dit artikel op de rode subkoppen te klikken, kom je direct bij de juiste pagina. Ontdek wat de Schär website voor jou kan betekenen.

www.schaer.com

Producten vinden

Vind heel gemakkelijk alle producten van Schär. Ontdek welke ingrediënten en voedingswaarden jouw favoriete product bevat en of het naast  gluten ook vrij is van andere allergenen. Ook vind je een handige zoekfunctie om er achter te komen bij welk verkooppunt jouw favo koekjes, brood, pizza’s etc. te koop zijn. Daarnaast is er een andere fijne functie: het boodschappenlijstje, zo noteer je met één klik welke producten je wilt kopen. Uiteraard kan je ook zelf boodschappen toevoegen aan je lijstje, zo heb je alles compleet en vergeet je geen enkel product tijdens het boodschappend doen.

recept

Recepten 

Ontdek 1000+ glutenvrije recepten op de vernieuwde site. Het is niet nodig in te loggen om de recepten te kunnen raadplegen, maar doe je dit wel dan sla je heel eenvoudig je recepten op in jouw eigen kookboek. Op de site vind je nu heerlijke recepten voor de adventtijd, maar ook tips voor een voedzaam ontbijt, alles voor kerst en de heerlijkste recepten voor koek, brood, hapjes en meer. Met de zoekfunctie vind je eenvoudig de lekkerste recepten, zoek op naam zoals ‘brood’, of op thema als ‘kerstmis’. Ook heel leuk: sommige recepten zijn in video vorm. Schär laat in stappen zien hoe jij je glutenvrije gerecht maakt.

Interessante artikelen

Lees interessante artikelen over de glutenvrije levensstijl. Ontdek glutenvrij tips, lees de familiegids, alles over glutenvrije kids en hoe zorg je voor een glutenvrije keuken. Lees over glutenvrije grondstoffen, reizen en nog meer nieuws over hoe je zorgt voor een gelukkig glutenvrij leven.

articletag_gluten-free-cooking_0

Schär club

Wellicht was je al lid van de Schär club, meld je dan opnieuw aan, want de nieuwe website is een stuk veiliger. Uiteraard is de Schär club nu nog leuker en gebruiksvriendelijker. Je vindt er je opgeslagen recepten, het boodschappenlijstje en je kunt vragen stellen die z.s.m. worden beantwoord,

Nieuwsbrief

Ook kun je je aanmelden voor de Schär nieuwsbrief. Zo houdt Schär je automatisch op de hoogte van nieuwtjes en interessante artikelen en actie’s.

Heb jij de nieuwe website al ontdekt?

Lees meer over deze auteur

harmke

Hi, ik ben Harmke, 29 jaar en ik leef sinds ik één jaar oud ben glutenvrij omdat ik coeliakie heb. Ik ben een Bourgondiër in hart en ziel. Van elk eetmoment probeer ik een feestje te maken.